Sposób przygotowania

-Rybę ugotować wraz z marchewką, doprawić przyprawami.
-Żelatynę przyrządzić wg przepisu na opakowaniu w ilości ok 1 l. Można doprawić przyprawami.
-Ugotować jajko, pokroić na plastry. Ugotowaną marchewkę pokroić w plastry.
-Mięso z ryby rozdzielić od ości.
- W foremki (lub szklanki) układać: sparzoną zieloną część pora, marchewkę, jajko, groszek, kukurydzę, rybę.
- Zalać wszystko schłodzoną, ale płynną żelatyną. Schłodzić w lodówce kilka godzin.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    super sprawa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale ładny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ślicznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wioleta14

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, aż szkoda jeść
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zgadzam się szkoda go zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    piękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ślicznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ale ładny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !