Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Leszcz w galarecie

3.0
(16)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

leszcz 1 szt
przyprawa warzywna
marchew 2 szt
pieprz
kukurydza w puszce 0,5 puszki
groszek 0,5 puszki
jajko 2 szt
por kawałek
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Leszcz w galarecie

-Rybę ugotować wraz z marchewką, doprawić przyprawami.
-Żelatynę przyrządzić wg przepisu na opakowaniu w ilości ok 1 l. Można doprawić przyprawami.
-Ugotować jajko, pokroić na plastry. Ugotowaną marchewkę pokroić w plastry.
-Mięso z ryby rozdzielić od ości.
- W foremki (lub szklanki) układać: sparzoną zieloną część pora, marchewkę, jajko, groszek, kukurydzę, rybę.
- Zalać wszystko schłodzoną, ale płynną żelatyną. Schłodzić w lodówce kilka godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 09.06.2012 19:45
ale ładny
jeta72 09.04.2012 23:33
ślicznie wygląda
ewelina/bunia 07.04.2012 11:40
piękne
olkaaa 06.04.2012 07:57
jeszcze nie jadłam
Grazyna0211 28.03.2012 09:54
zgadzam się szkoda go zjeść
Ewelina38 20.02.2012 09:55
super, aż szkoda jeść
Wioleta14 26.01.2012 12:14
mniam
Dorota59 09.01.2012 17:40
ślicznie wygląda
cooleczka 09.01.2012 17:24
ale ładny
mikrusiak 25.12.2011 14:59
super sprawa :)
Emilia22 25.12.2011 14:44
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak