Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada waflowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

konfitura wiśniowa 1 słoiczek
rodzynki
skórka pomarańczy kandyzowania
andrut
kajmak 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: rolada waflowa

Wafla wysmarować kajmakiem i piętrowo wysypać orzechami, rodzynkami i skórką kandyzowaną. Dodać konfiturę z wiśni. Za pomocą milgotnej ściereczki zwijać piętra watla w roladę. Odstawić na około dobę. Kroić w kromki/ plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak