Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Jabłko obieramy ze skórki, kroimy na mniejsze części i przekładamy do garnka, dodajemy rodzynki oraz suszone jabłka.


Komentarze

  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    smaczny kompocik
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    powidła do kompotu? ciekawe....
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Chciałam uzyskać ładny kolor kompotu, jedyne co miałam pod ręką to powidła i okazało się, że jest to strzał w 10! w smaku kompot był rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Koniecznie muszę wypróbować:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajny pomysł z powidłami
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Mysiunia, ale potem przecedziłaś czy nie?
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nie przecedzałam:) miał w sobie dużo owocowych pozostałości, ale były one słodkie i smaczne - gościom smakowało:) a dzięki powidłom oprócz koloru zyskał też fajny smak, bo na samych jabłkach suszonych był trochę mdły..
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ja chyba jednak wolę bardziej klarowny bez tych wszystkich fusów
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !