Sposób przygotowania

Makaron ryżowy zalewamy wrzątkiem nakrywamy i odstawiamy na 5 min . Odcedzamy i studzimy . Paluszki karbowe kroimy w paseczki lub kostkę .Pieczarki kroimy na pół lub na 4 części zależy od wielkości. Pora kroimy w plasterki .Polewamy sosem winegret i mieszamy .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    jadłam tydzień temu taką właśnie z paluszkami krabowymi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ale dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Kolorowo i smacznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !