Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka porowa z marynowanymi pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por 2 szt
ogórek zielony 1 szt
sos winegret
pieczarki marynowane 1/2 słoika

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka porowa z marynowanymi pieczarkami

Por białą część kroimy w cienkie plasterki i dusimy ręką i lekko solimy .Por zmięknie a kółka rozdwoją się . Ogórka zielonego obieramy i kroimy w kosteczkę . Pieczarki odcedzamy i przekrawamy na pół .Składniki mieszamy z sosem winegret .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 25.12.2011 09:45
mniam
octo 25.12.2011 09:28
sałatki uwielbiam wszystkie:)
iwa643 25.12.2011 07:43
Można doprawić pieprzem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak