Sposób przygotowania

Do słoików ułożyć po liściu czosnku oraz po gałązce koperku. Czosnek obrać, włożyć do słoików po 2 ząbki. Rzodkiewki umyć i poukładać w słoikach. 1,5 litra wody wymieszać z solą, zalać rzodkiewki. Zakręcić, odstawić na co najmniej 2 tygodnie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis,ciekawy jestem smaku !
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zaciekawił mnie przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Na pewno chodzi o liście chrzanu,ale pomysł super,pierwszy raz słyszę o tym.Warto wypróbować:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo ciekawy pomysł na marynowanie bądź kiszenie rzodkiewki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !