Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę. Masło utrzeć z czosnkiem, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo często je robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowite ale często nie robię no i białego pieprzu nie kupuję ,muszę kiedyś go zakupić .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie masełko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !