Sposób przygotowania

Morele sparzyć, obrać ze skórki i usunąć pestki. Zmiksować w blenderze. Mleko zagotować z masłem, cukrem oraz cukrem waniliowym. Na gotujące się mleko wsypać kaszę. Ciągle mieszając do zgęstnienia. Po ostudzeniu dodać jajka. Z masy z kaszy formować kulki, do środka wkładać łyżkę musu. Gotować przez 15 minut od wypłynięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    tak jeszcze nigdy nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    nie znałam takich
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ja jak dziecko , kaszkę uwielbiam a jeszcze tak przyrządzoną?!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takich jeszcze nie jadłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis,smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy pomysł na wykorzystanie kaszy mannej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !