Sposób przygotowania

Kotlety oprószyć solą, pieprzem i natrzeć czosnkiem. Skropić octem, odstawić na kilka godzin. Po tym czasie ułożyć kotlety w dwóch rzędach obok siebie, związać nicią. Posmarować olejem, przełożyć do naczynia żaroodpornego. Podlać winem. Piec przez godzinę w 190 stopniach.Przed końcem pieczenia dodać żurawinę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    zjadłabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienite danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pyszna jagnięcinka uwielbiam to mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie mam dostępu do jagnięciny:( szkoda.....bardzo lubię połączenia mięsa z owocami.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takie eleganckie danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne takie mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !