Sposób przygotowania

matjasy wymoczyć w wodzie z octem układać na desce posypać pieprzem mielonym układać po kawałku ogórka i obranej i pokrojonej w paski cebuli surowej zawijać w rulon i spiąć wykałaczką układać w pojemniku dodać kilka ziarenek ziela angielskiego oraz liść laurowy a następnie zalać zalewą przygotowaną z wody i octu szczelnie zamknąć i odstawić w chłodne miejsce na kilka dni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    pychotka !
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam, ale zazwyczaj na jakis imprezkach jadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię, a zwłaszcza takie domowej roboty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    pyszne na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !