Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cytrynowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół 1,5 litra
makaron gwiazdki 1 szkl
jaja 3
sok z cytryny 2 szt
pieprz
sól
mięta świeża

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cytrynowa

Makaron ugotować w rosole. Jajka ubić i połączyć z sokiem z dwóch cytryn. Przygotowane jajka dodawać bardzo wolno do gotującego się makaronu z rosołem. Doprawić do smaku a na koniec dodać liście z mięty. Podawać gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 06.03.2014 22:12
Fajny pomysł.
barbara11561 22.12.2013 00:20
ciekawa zupka:)
mirosława4 04.12.2013 14:15
ciekawy pomysł
smakoszek 25.03.2013 20:15
bardzo ciekawa
jeta72 21.03.2013 08:43
jeszcze takiej nie jadłam
RenataZ-et 17.10.2012 21:56
oryginalna
Anna138 10.09.2012 19:31
fajny przepis
Wafelek2601 25.06.2012 13:09
fajna
Łukasz15 04.06.2012 12:42
pycha
MagdaXXX 28.04.2012 15:08
super zupka
IKrakowianka 21.02.2012 23:15
super
puellae90 24.12.2011 23:54
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak