Sposób przygotowania

Na patelni pod przykryciem odmrozić szpinak. Dolać niewielką ilość wody i gotować aż szpinak się przegotuje. Dodać śmietanę, przepuszczony przez praskę czosnek, sól, pieprz i starty ser (ja dodałam wędzony). Gotować do czasu aż ser się rozpuści.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, ja taki robie do makaronu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniammmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    córka lubi szpinak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    ale ten sosik musi być pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    szpinak nigdy do mnie nie przemawiał
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    Do mnie też wcześniej "nie przemawiał", do czasu gdy go zrobiłam w takiej postaci :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    Ciekawe połączenie szpinaku z ryba
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    wygląda rewelacyjnie, pewnie tak samo smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny sosik :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !