Sposób przygotowania

Fasolę zalewamy wodą i moczymy conajmniej przez noc. Gotujemy w wodzie w jakiej się moczyła aż nie zmięknie. Grzyby moczymy w wodzie,wystarczy kilka godzin,później gotujemy około godzinę. Z wywaru polecam zrobić zupę grzybową: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/186956/zupa-z-suszonych-grzybkow.html

Kapustę kroimy drobno i gotujemy. Grzyby po ugotowaniu drobno kroimy.
Wszystkie składniki łączymy i dobrze mieszamy. Na gorące kroimy kawałki masła i kładziemy.Mieszamy aż masło się nie stopi. Najlepiej odczekać conajmniej 2 godziny aż wszystko się \"przegryzie\".
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda apetycznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Też robię z fasolką :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !