Sposób przygotowania

Pokrojoną rybę posoliłam i doprawiałam pieprzem. Patelnię wysmarowałam cienko olejem, wrzuciłam kawałki ryby, pokrojoną cebulę i pieczarki. Podsmażyłam z obu stron po 2 minuty. Potem podlałam odrobiną wody i przykryłam pokrywką. Dusiła się pod parą około 10 min, potem dolałam białe wino, dosypałam zioła suszone i świeży koperek. Przykryłam i chwilę jeszcze poddusiłam .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomite połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    nigdy nie próbowałam dodawać białego wina do ryby ale teraz na pewno spróbuję!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mo?e by? ?wietna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mo?e by? ?wietna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mo?e by? ?wietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny obiadek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !