Sposób przygotowania

Muffiny robię mieszając składniki suche z mokrymi. Łącze je wszystkie, tak jak opisałam to dokładnie w moim przepisie na muffiny kakaowo-cynamonowe. Esencji herbacianej o smaku mango dodaję 1/4 szklanki. Na samym końcu dodaje dżem. Ciasto nakładam do papilotek, piekę 20min w 200C. Dekoruję polewą czekoladową, na wierzch ścieram czekoladę! Baaardzo aromatyczne!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wyborne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    oryginalne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    Wyglądają wybornie:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    rewelacyjne sa, mnie zacheciły do jedzenia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !