Składniki:
mielone mięso indycze | 75 dkg |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1-2 ząbki |
czerstwe kajzerki | 1-2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
przecier pomidorowy | 3/4 szklanki |
olej | 1 łyżka |
margaryna lub masło | 1 łyżka |
zielenina | 1 garść |
mielone mięso indycze | 75 dkg |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1-2 ząbki |
czerstwe kajzerki | 1-2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
przecier pomidorowy | 3/4 szklanki |
olej | 1 łyżka |
margaryna lub masło | 1 łyżka |
zielenina | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: