Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina Ani

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina 1 kg
marynata
cebula 2 sztuki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina Ani

Kroki postępowania

1
Marynatę przygotowujemy wg przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/188185.html
Krok 1 - Cielęcina Ani foto
2
Mięso oczyszczamy, obkładamy piórkami cebuli.
Krok 2 - Cielęcina Ani foto
3
Całość zalewamy marynatą i mieszamy. Odkładamy do lodówki na 2 dni.
Krok 3 - Cielęcina Ani foto
4
Zapiekamy, doprawiamy do smaku.
Krok 4 - Cielęcina Ani foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka_B 24.12.2011 22:58
Zapowiada się bardzo smacznie:)
Anna146 24.12.2011 10:21
apetycznie wygląda
sylwia / sytofala 23.12.2011 22:24
a ja nigdy cielęciny nie jadłam , oj mam tyły :0
Katarzyna/kate1980 23.12.2011 20:43
świetnie wygląda
aginaa 23.12.2011 14:54
smaczna
aginaa 23.12.2011 14:54
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak