Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier czekoladowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier puder 30 dag
mardaryna 2 dag
czekolada 1/2 tabliczka

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier czekoladowy

Cukier ucieramy z białkami na gładką masę. Czekoladę rozpuszczamy w rondelku razem z margaryną. Lekko przestudzoną wlewamy do masy z pudru i białek. Wszystko dokładnie razem mieszamy. Super do polania różnych ciast i ciasteczek.

Smacznego:-)))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak