Sposób przygotowania

Każdy napój gotujemy osobno i dodajemy mieszając łyżeczkę agaru.Częśc wiśniowego nie zastudzamy Studzimy, kroimy w kostke, zalewamy zimną resztą wiśniowego i wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wspaniałe kolory :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    mhm...pięknie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny pomysł: super kolory tej galaretki:)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    soczyste kolory;widzę,że zastąpiłaś żelatynę agarem(nie wiem,czy tak można to odmienić);ja go też niedawno odkryłam i o żelatynę absolutnie wykreśliłam; "odkryłam" tez nawet galaretki bez żelatyny-co prawda jednej tylko firmy (Delecta bodajże),ale są; i kosztują tak średnio o 30-40% więcej niż zwykle.Polecam przetestować;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetne smaki i kolorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Wygląda bajecznie a smak, już go czuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !