Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie piernikowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion warzywny 1/2 szkl
olej 1/2 szkl
keczup 2 łyżki
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat 1 łyżeczka
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
matijasy 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie piernikowe

Filety moczymy, osuszamy, kroimy na kawałki. Olej mieszamy z zimnym bulionem, dodajemy keczup i przyprawy, mieszamy. Zalewamy śledzie w słoiku i wstawiamy na kilka godzin do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 21.12.2013 00:49
z przyprawą korzenną jadłam,ale z piernikową jeszcze nie,bardzo ciekawa propozycja:)
misia53 09.04.2013 00:22
ciekawe jaki smak mają...?
IZABELA29 23.03.2013 10:56
takich nie jadłam i nie robiłam
ben-ka 22.03.2013 20:00
ciekawy przepis muszę go wypróbować.
alaaa 09.05.2012 13:13
ciekawi mnie smak,,pomysłowe
pacpaw 02.01.2012 20:39
fajne połączenie
eda898 27.12.2011 22:08
nie lubie śłedzi nawet piernik mnie nie zacheci
Ewa95 25.12.2011 10:58
ciekawe
1j1o1l1a1 23.12.2011 23:04
:) ciekawe
caralajna 23.12.2011 18:33
o takim zestawieniu jeszcze nie słyszałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak