Sposób przygotowania

Śledzie moczymy według potrzeby.Odcedzamy z wody . Śledzie kroimy na mniejsze kawałki tak na 3 czesci . Cebulę kroimy w piórka solimy i dusimy ręką żeby zmiekła .Odstawiamy ją nma godzinkę . Marchewkę gotujemy . W misce układamy warstwę cebuli,potem śledzi ,marchewki i korniszona . I tak do wyczerpania składników . Do oliwy dolewamy marynaty ,octu z ogórków korniszonów i dobrze mieszamy .zalewamy sałatkę .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Posypujemy pieprzem
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !