Sposób przygotowania

Cielecine oplukac natrzec sola
i pieprzem polac winem
wymieszanym z 1 lyzeczka
miodu naszpikowac gozdzikami
wstawic na 1 godz do
lodowki chleb namoczyc
odcisnac dodac jajko miod
2 rozgniecione gozdziki
wymieszac mieso ulozyc w
natluszczonej brytfannie
oblozyc ciastem z chleba
piec 1 godz w 190 stopni
pokroic w plastry.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    chętnie się wproszę na taki obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    ulala pyszności
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !