Sposób przygotowania

Filety posypać kucharkiem
otoczyć w mące i obsmażyć.
4 duże cebule pokroić i zrumienić na złoty kolor.Cebulę obrać i podsmażyć , ananasa pokroić i połączyć z usmażoną cebulą. Podlać ketchupem i koncentratem pomidor.
Dodać sok z ananasa,liść laurowy,pieprz, paprykę (w proszku),
i tym sosem przekładać usmażoną rybę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super lubie bardzo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !