Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w ananasach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ananas w puszce 1
filety rybne 1 kg
Kucharek przyprawa uniwersalna
mąka
olej
cebula 1
koncentrat pomidorowy
pieprz
papryka mielona

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w ananasach

Filety posypać kucharkiem
otoczyć w mące i obsmażyć.
4 duże cebule pokroić i zrumienić na złoty kolor.Cebulę obrać i podsmażyć , ananasa pokroić i połączyć z usmażoną cebulą. Podlać ketchupem i koncentratem pomidor.
Dodać sok z ananasa,liść laurowy,pieprz, paprykę (w proszku),
i tym sosem przekładać usmażoną rybę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 27.06.2013 14:02
bardzo ciekawy przepis
Krzysztof15 05.12.2012 18:27
super lubie bardzo
kriko 24.06.2012 19:18
super
Luki 09.02.2012 18:01
ciekawe
Justyna Jussstiii 24.12.2011 11:40
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak