Sposób przygotowania

Na patelni podsmażyć posiekaną cebulę i pokrojone w paski pieczarki.Zdjąć z ognia,dodać pokrojone filety w kostkę,lekko podsmażyć.
Składniki przełożyć do garnka,zalać bulionem,dodać pokrojoną w paski paprykę,osączony z zalewy groszek i zagotować.Dodac koncentrat pomidorowy a następnie śmietanę,doprawić do smaku.
Podawać z chlebem lub ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !