Sposób przygotowania

gotujemy 100 ml wody z masłem, dodajemy cukier. Po ugotowaniu studzimy. W tym czasie herbatniki kruszymy na bardzo drobno. Dodajemy je do ostudzonego płynu i mieszamy dodając kakao. Mieszamy tak długo aż wszystkie składniki się ze sobą połączą. Ręką formujemy kulki które następnie obtaczamy w wiórkach kokosowych. Przed podaniem należy je schłodzić w lodówce około 2 godzin.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    mm pycha robilam kiedys
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie desery
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    super sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    Takie to uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !