Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybkie szaszłyki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 30 dag
pieczarki 25 dag
olej 1 łyżka
natka pietruszki 1/2 pęczka
pieprz sól do smaku
boczek 15 surowy bez kości
cebula 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szybkie szaszłyki

Na szpikulce nabić na przemian, kawałek boczku, plasterek cebuli, kawałek wątróbki, plasterek cebuli, pieczarce. Przygotowane szaszłyki skropić olejem, przełożyć na ruszt i piec około 20 minut, często obracając. Gotowe szaszłyki doprawić solą, pieprzem oraz posypać posiekaną na drobno natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kaja35 01.04.2012 17:57
Przepyszne
olkaaa 02.01.2012 09:32
pycha
Reda 31.12.2011 08:32
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak