Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki faszerowane

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rosół z kostki 1 szklanka
tuńczyk 1/2 puszki
sok z cytryny 2 Łyżki
koperek 1/2 pęczka
sól, pieprz do smaku
ogórki 2 szt
jajko ugotowane na twardo 3 szt
kasza 3/4 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki faszerowane

Ogórki obrać, przekroić na kawałki wzdłuż, następnie delikatnie wydrążyć, Kaszę zalać gotowym ciepłym rosołkiem z kostki. Jajka i miąższ z ogórków pokroić na małe kawałki, tuńczyka rozgnieść. Przygotowane składniki przełożyć do miseczki wymieszać dodać posiekany koperek, polać sokiem z cytryny, doprawić solą, pieprzem, wymieszać i przygotowanym farszem napełnić ogórki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kaja35 02.04.2012 07:58
Nigdy nie robiłam ale czas najwyższy
olkaaa 03.01.2012 08:01
bardzo ciekawe
mic 01.01.2012 12:29
super
mic 01.01.2012 12:29
super
Reda 29.12.2011 09:36
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak