Sposób przygotowania

Mięso opłukać, osuszyć, lekko posolić, polać sokiem z cytryny po całości, naszpikować cienkimi paskami słoniny. Pieczeń owiązać nicią i zrumienić na stopionym maśle. Na koniec przełożyć do rondla dodać obraną i pokrojoną w grube kostki marchew oraz seler i całe małe obrane cebulki. Dodać zioła i dusić pod przykryciem na małym ogniu do miękkości mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    rzadko jem cielęcinę
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    cielęcinka jest pyszna , szkoda ,ze taka droga....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !