Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miruna w cebuli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miruna 1 szt
cebula biała 1 szt
sól
przypraw do ryb
rukola
pomidor
masło
ketchup pikantny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Miruna w cebuli

Mirune z jednej strony pruszymy przyprawą do ryb drugą solimy . Samzymy na patelni grillowej . Na patelni rozpuszczamy masło dajemy pokrojoną w piórka cebule dusimy dodając odrobinę wody . Gdy będzie miękka dodajemy ketchup mieszamy dusimy jeszcze chwilę .Podajemy rybe obok kładziemy cebulę .Ozdabiamy pomidorem i rukolą .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 23.12.2011 16:52
Ciekawa.
Katarzyna/kate1980 22.12.2011 22:38
super
aginaa 22.12.2011 21:03
fajna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak