Sposób przygotowania

Poledwicę kropimy sosem sojowym i smarujemy wyciśniętym czosnkiem odstawiamy na 1 godzinę .Następnie smażymy ją na oleju z dwóch stron .Doprawiamy słodką papryką pieprzem i podlewamy białym winem -wino redukujemy i podlewamy mięso bulionem .Dusimy pod przykryciem .Dodajemy soser mieszamy gotujemy . Podajemy pokrojone mieso w plastry i ozdobione pokrojona ugotowaną marchewkę . Polewamy sosem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Pyszne super na swięta
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    bardzo lubimy polędwiczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !