Składniki:
mięso wołowe bez kości | 40 dag |
mięso wieprzowe | 30 dag |
watróbki z drobiu | 20-25 dag |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
bułka | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 5 szt |
jajko | 3 szt |
mięso wołowe bez kości | 40 dag |
mięso wieprzowe | 30 dag |
watróbki z drobiu | 20-25 dag |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
bułka | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 5 szt |
jajko | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: