Sposób przygotowania

Dwa wafle posmarować dokładnie majonezem. Pomidora, ogórka, oliwki i serka topionego pokroić w małą kosteczkę. Wymieszać i przełożyć na wafle. Posypać koperkiem na wierzchu. Na około ozdobić pomidorkiem, ogórkiem, oliwkami i natką pietruszki do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ładnie wygląda
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ale kolorowo :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    mmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    zjadła bym :) pyszniutka przekąska :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super,kolorowo i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !