Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowe Ślimaczki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wafle ryżowe 2 sztuki
sałata 4 listki
kiełbaska 1 sztuka
plasterek żółtego sera 1 sztuka
wędlinka 1 sztuka
ogórek 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
naleśnik 1 sztuka
natka pietruszki 1 natka
koperek 1 natka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowe Ślimaczki

Na dwa wafle położyć sałatę. Z sera i naleśnika zrobić ślimaczka (zwinąć a z koperku różki. Na około poukładać pokrojonego pomidora, kiełbaskę, ogórka, wędlinę i natkę pietruszki. Dowolnie przyozdobić. Sałatę można poukładać na około lub zamiast sałaty dodać więcej wędlinki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wojr63 28.03.2012 20:16
bardzo pomysłowe
cooleczka 19.01.2012 11:17
fajne
aacaac 01.01.2012 09:02
fajne
kuba10019961 29.12.2011 19:24
musi byc pycha ;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak