Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sernik na zimno

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka agrestowa 1 szt
serek homogenizowany 2 szt
galaretka cytrynowa 1 szt
galaretka truskawkowa 1 szt.
woda 2 (przegotowana)
mandarynki 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sernik na zimno

gotujemy 2 szklanki wody.najpierw w jednej szklance rozpuszczamy galaretke truskawkowa.zostawiamy do wystudzenia.nastepnie dodajemy jeden serek homogenizowany mieszajac najlepiej trzepaczka lub robotem. wlewamy do tortownicy i wstawiamy do lodowki az zgestnieje. nastepnie w drugiej szklance rozpuszczamy galaretke agrestowa.pozostawiamy do wystudzenia.i tak samo dodajemy serek mieszajac. wlewamy do tortownicy i tak samo czekamy az zgestnieje. na sam koniec rozrabiamy galaretke cytrynowa . ukladamy na na ciasto kawalki mandarynek i po wystudzeniu wlewamy na wierzch galaretke cytrynowa. SMACZNEGO;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak