Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Torcik ryżowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wafle ryżowe 3 sztuki
budyń o smaku toffi 1 opakowanie
czekolada 1 tabliczka
cukier 3 łyżki
perełki 10 sztuk
gwiazdki czekoladowe 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Torcik ryżowy

Ugotować budyń dodać cukier i wymieszać, ostudzić. Czekoladę rozpuścić i polać wierzch wafla. Odłożyć na bok. Przekładać wafle po kolei ostudzonym budyniem. Na koniec położyć wafel polany czekoladą i ozdobić perełkami i czekoladowymi gwiazdeczkami. Można schłodzić w lodówce lub podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 26.12.2011 12:33
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak