Sposób przygotowania

Schab myjemy, polewamy lekko olejem i nacieramy przyprawami. Wzdłuż schabu robimy nacięcie długim nożem z obu stron. Prze otwory wkładamy suszone śliwki, tak by byłu umieszczona dość gęsto. Następnie schab nakłuwamy widelcem. Owijamy go folią aluminiową i pieczemy około 50 minut. Kroimy w grubsze plastry, polewamy sosem. Podajemy z ugotowanymi brokułami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ale pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    miodzio schabik
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    mniam, często taki robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !