Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Gdy nam ostygną obieramy ze skorupek i kroimy w ćwiartki. W każdy plasterek szynki wkładamy ćwiartkę jajka i szparaga ze słoiczka. Zawijamy szynkę w rulonik. Układamy na podłużnym talerzu ruloniki z szynki w dwóch rzędach. W rosołku rozpuszczamy żelatynę i zalewamy takim roztworem ruloniki z szynki. Wkładamy do lodówki, aż do stężenia galaretki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    dobry pomysł na kolacje
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wow

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !