Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ziemniaki - duże - obieramy ze skórki, myjemy.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    po pokrojeniu dobrze jest obgotować je przez minutkę albo sparzyć wrzątkiem - chłoną mniej tłuszczu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    zjadłabym trochę....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    Pyza - bardzo dziękuję za radę, na pewno przy następnym smażeniu frytek - skorzystam:-)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    http://www.doradcasmaku.pl/przepis/191051/frytki-ziolowe.html a czym się różnią te 2 przepisy oprócz innego zdjęcia (bo te same frytki zrobilaś z dekoracją i bez)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    do \"Mysiuni\"-róznica jest w składnikach, widać ktoś tu nie czyta a pisze...
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    no rzeczywiście, tam jest jeszcze pieprz...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !