Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z agrestu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

agrest 60 dkg
cukier 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z agrestu

Agrest obrać z szypułek i zagotować krótko we wrzątku i przecedzić przez durszlak. Zrobić ulep z 30 dkg cukru, wrzucić ostudzony agrest, podsmażyć trochę i wylać na salaterki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak