Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Szpinak dokładnie płuczemy, dusimy na rozgrzanym maśle z niewielką ilością wody. Wlewamy 100 ml śmietany, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.


Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pysznie wygląda.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    moje ulubione smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    muszę wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Powoli przekonuję się do szpinaku.
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    podoba mi się:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    wspaniale wygląda !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    narobiłaś mi chcicy na takie danie, bo uwielbiam szpinak!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dawno już lasagne robiłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    rónież długo już nie robiłam ani nie jadłam lasagne, może na Sylwestra... doskonały przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubie lasagne
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !