Składniki:
szpinak świeży | 0,5 kg |
rodzynki | 15 dag |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 1 łyżka |
płatki migdałowe | 5 dag |
parmezan | 5 dag |
czosnek suszony w płatkach | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | wg uznania |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
szpinak świeży | 0,5 kg |
rodzynki | 15 dag |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 1 łyżka |
płatki migdałowe | 5 dag |
parmezan | 5 dag |
czosnek suszony w płatkach | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | wg uznania |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: