Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy.

Cebulę pokroić w kosteczkę, boczek w cienkie paski, pieczarki na ćwiartki. W woku rozgrzać olej, podsmażyć cebulkę, dodać boczek, smażyć ok 5 minut na mocnym ogniu. Wyłożyć boczek z cebulką do miseczki.

W tym samym woku podsmażyć pieczarki, przyprawić solą, pieprzem. Jak zaczną puszczać wodę, dodać gotową mieszankę warzyw, dusić ok 5 minut.

Dodać boczek z cebulką, wymieszać, przyprawić.

Całość wymieszać z makaronem. Podać w miseczkach :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajny makaron :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !