Sposób przygotowania

Łososia umyć, a następnie osuszyć. podzielić go na cztery części i przyprawić do smaku. Następnie obsmażyć rybę na patelni. Po obsmażeniu ułożyć rybę w płaskim naczyniu żaroodpornym. Obłożyć filety połówkami truskawek i zasypać tartą mozzarellą. Piec aż do stopienia sera. Gotowe danie ozdobić cytryną i listkiem mięty. Podawać z tostami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    rybka i truskawki..ciekawe jak smakuje
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !