Sposób przygotowania

Biszkopt: Białka ubić na sztywną pianę, powoli dodawać cukier i ubijać. Następnie dodać żółtka i przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Piec w temp.180*C przez ok. 20 min. Na biszkopt wyłożyć masę budyniową i masę kawową.
Masa budyniowa: Budyń ugotować, przestudzić połączyć z miękką margaryną i bakaliami.
Masa kawowa: Mleko zagotować, rozpuścić w nim kawę schłodzić. Zimne zmiksować ze śnieżynkami. Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie 100ml., ostudzić i połączyć z masą kawową.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobre
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    bardzo przydatny przepisik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !