Sposób przygotowania

Do małej miseczki dodajemy majonez, dolewamy trochę mleka i mieszamy do uzyskania konsystencji sosu. Dodajemy przyprawę do kurczaka po staropolsku. Mieszając wszystko dodajemy musztardę i keczup. Następnie dodajemy do smaku resztę przypraw wedle uznania, najlepiej po szczypcie wszystkiego. Mieszamy wszystko do uzyskania jednolitej konsystencji. Ząbki czosnku kroimy, siekamy i wyciskamy, żeby uzyskał konsystencję papki łatwej do rozmieszania. Dodajemy czosnek i mieszamy do idealnego wymieszania się wszystkich składników razem. Wspaniały do kebabów domowej roboty oraz innych dań z mięsa.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam do kebabów i zapiekanek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    pewnie dobry do pizzy ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepszy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ulubiony!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !