Sposób przygotowania

Galaretkę wiśniową rozsypujemy do dwóch miseczek, jedną zalewamy 3/4szklanki wrzątku i mieszamy z jogobellą wiśniową po czym rozlewamy równo do kubeczków i wkładamy do zamrażalki, kiedy stężeje zalewamy drugą połówką galaretki wiśniowej rozpuszczoną w szklance wrzątku. Kiedy i ta stężeje wylewamy na nią połowę galaretki agrestowej zmiksowanej z serkiem Danio. Na nią zaś z kolei wylewamy drugą połówkę galaretki zielonej. Podajemy zimne prosto z lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ale fajowe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    pych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Kolorowe i zdrowe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękne kolorowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    pięknie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !