Sposób przygotowania

Schab dzielimy na kotlety i lekko rozbijamy tłuczkiem. Każdy prószymy sola i pieprzem a następnie smarujemy z obu stron musztardą wymieszaną ze zmiażdżonym czosnkiem. Panierujemy w bułce wymieszaną z posiekaną natką. Smażymy na małym ogniu z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajne połączenie :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne danie
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ale pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super jest takie schabowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Panierowanie bez jajka ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !