Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle. Usunąć ogonki od szczawiu , drobno go posiekać i dodać do cebuli. Całość zalać rosołem i gotować 10 minut, doprawić śmietaną i do smaku solą i pieprzem. Podawać z jajkiem ugotowanym na twardo. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobra jest taka szczawiowa zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    kiedy ja ja jadlem, aj dawno
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię szczawiową.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !