Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sandacz w winie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sandacz 40 dag
wino 1 szkl
pieprz do smaku
sól do smaku
śmietana 1 szkl
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sandacz w winie

rybe oprósz solą i pieprzem. ułóż rybę w żaroodpornym naczyniu a wino zagotuj z posiekaną cebulką. wywarem podlej rybę i piecz ją 15 minut.Po tym czasie rybę wyjmij z piekarnika wywar odcedź i zmiksuj dodając śmietanę.dopraw do smaku solą i pieprzem.wywarem polewaj rybę na półmisku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak